۱۱ جمله جادویی که مشتری از شنیدنش لذت می‌برد

روانشناسان، کارفرمایان برجسته، فروشندگان حرفه‌ای و طراحان برند از قدرت تاثیرگذاری زبان بر احساسات و عملکرد افراد به خوبی آگاه هستند. کلمات ثابت کرده‌اند که در طول زمان مورد استفاده قرار می‌گیرد و امتحان خود را در مکالمه‌های حرفه‌ای پس می‌دهند. عباراتی که در موقعیت‌های متفاوت ممکن است تاثیر بهتری نسبت به جملات دیگر داشته باشند و این خود شما هستید که کدام کلمه را برای کسب‌و‌کارتان انتخاب می‌کنید. اصول مشتری‌مداری هر چند زیبا هست؛ اما باید اصول را در حرف و عمل پیاده نمود. باید کارکنان را آموزش دهید تا ادبیات مشتری‌مداری و بازاریابی را به خوبی فرا بگیرند. فراموش نکنیم تمام بار تبلیغات کسب‌و‌کار ما تنها به دوش خودمان نیست و باید مشتری قسمتی از آن را به عهده بگیرد. اما این وظیفه و هنر شماست تا بتوانید چنان مشتری را جذب خود کنید که او بتواند وظیفه خودش را به درستی انجام دهد.

راهکارهای بازاریابی و فروش در شرایط تورم

در این مطلب که توسط گروه صنعتی ماشین سازی متحدان گردآوری شده شما عزیزان و کارآفرینان را با 11 جمله جادویی که مشتری از شنیدنش لذت می‌برد، آشنا می‌کنیم. (تا انتها با ما همراه باشید.)

۱1 جمله جادویی که مشتری از شنیدنش لذت می‌برد

  1. چطور می‌توانم کمکتان کنم؟
  2. من شما را به روز نگه می‌دارم.
  3. من می‌توانم مساله را حل کنم.
  4. سفارش را به موقع تحویل می‌دهم.
  5. دقیقاً همان محصولی که خواسته بودید.
  6. مسئولیت را خودم به گردن می‌گیرم.
  7. نمی‌دانم، ولی پاسخ را جویا خواهم شد.
  8. من شما را تحسین می‌کنم.
  9. با من همراه شوید.
  10. در اسرع وقت تحویل می‌دهم.
  11. از خرید شما سپاسگزارم

چطور می‌توانم کمک‌تان کنم؟

جملاتی مانند “کمکی از من ساخته است؟” مو، لای درزشان نمی‌رود. اغلب، مشتریان خواستارند که فرصت توضیح جزئی و مو به موی خواسته‌ها و نیازهایشان را در اختیار آن‌ها قرار داده شود. مردم علاقمند به صحبت کردن هستند. مردم را به حرف‌زدن وادار کنید و به آن‌ها دلیلی بدهید تا درباره محصول و برند شما صحبت کنند. با این وجود بیشتر صاحبان تجارت تمایل دارند تا بر حد سیات و گمانه زنی‌های خود بسنده کنند، جای آنکه به دقت به بیشتری گوش کنند. با طرح سؤال چطور می‌توانم کمکتان کنم: یک دیالوگ با موج مثبت بین طرفین شکل می‌گیرد. توجه داشته باشید با چنین رویکردی شما دست‌یاری دوستی بسوی مشتری دراز می‌کنید و مشتری اینطور تلقی نمی‌کند که قرار است چیزی به او فروخته شود. به یاد داشته باشید که مشتریان می‌خواهند معامله خوبی انجام دهند و راه قانع کردن آن‌ها به یک معامله خوب این است که آن‌ها را دعوت به صحبت بیشتر کنید.

من شما را به‌روز نگه می‌دارم

مشتری از ما مشاوره می‌خواهد و ما باید به درستی او را راهنمایی کنیم. البته فقط راهنمایی، چون تصمیم‌گیری نهایی را باید به خودش بسپاریم. بعلاوه مشتری از ما می‌خواهد که او را در اطاعت سهیم کنیم و وی را در جریان آخرین اخبار قرار دهیم. چه این خبرها خوب باشد و یا بد، مشتری حق دارد از آن اطلاعات بیشتری کسب کند.

من می‌توانم مسئله را حل کنم

بیشتر مشتریان بویژه در بخش فروش صنعتی و بازاریابی (B2B) به دنبال خرید راه‌حل هستند، آن‌ها پاسخ‌هایی را که به زبانی قابل درک برایشان باشد، اَرج می‌نهند.

سفارش را به موقع تحویل می‌دهم

اگر قول می‌دهید، حتما به قول‌تان عمل کنید و هرگز زیر قول‌تان نزنید. البته می‌توانید کمی بدبینانه به مشتری قول بدهید تا بتوانید از عهده وعده‌هایتان خارج شوید. به مشتری خود ضمانتی ارائه دهید تا به واسطه آن ریسک این معامله را قبول کند، به این ترتیب مشتری شما احساس می‌کند منفعت کرده و چیزی را از دست نداده است. به یاد داشته باشید: “هم اکنون تحویل بگیرید”، این جمله بسیار مقبول‌تر از در انتظار بودن است.

شراکت در کسب و کار

دقیقا همان محصولی که خواسته بودید

دقیقا محصولی را تحویل مشتری کنید که می‌خواست، نه محصولی مشابه به آن که قولش را داده بودید. حتی اگر فکر می‌کنید، جایگزین بهتر برای انتخاب مشتری سراغ دارید، این خود جای بحث و جدل دارد و نمی‌توانید سرخود بر پیرامون این موضوع تصمیم‌گیری کنید.

مسئولیت را خودم به گردن می‌گیرم

به مشتریان خود بگویید که وظیفه شما این است که به هر طریق ممکن موجبات خوشنودی او از انجام معامله را فراهم کنید. به مشتری اطمینان دهید که می‌دانید توقعات او چیست و اینکه شما نیز آن محصول یا راه‌حل مدنظر مشتری را با سرعت، دقت، کیفیت بالا و هزینه مناسب به مشتری ارائه خواهید کردید. انتظارات و سبک ارتباطات‌شان را بشناسید. وقتی برای مدتی با کسی کار کنید، اگر توجه به خرج دهید الگوها و عادت‌هایش را به طور کامل متوجه می‌شوید.

نمی‌دانم، ولی پاسخ را جویا خواهم شد

زمانی‌که با سوالی دشوار مواجه شدید که پاسخ درست آن را نمی‌دانید و جوابگویی به آن نیاز به تحقیقات بیشتر است؛ عدم آگاهی خود را پذیرا باشید. هیچ چیز به اندازه آنکه تلاش کنیم پاسخی بی‌ربط به سوالی که اطلاعاتی در خصوص آن نداریم بدهیم، اعتبار ما را خدشه‌دار نمی‌کند. مشتریان زیرک ممکن است شما را با سوالی که می‌دانند پاسخی برای آن ندارید، محک بزنید. یک پاسخ صادقانه موجب حفظ اعتبار برند شما می‌شود.

از خرید شما سپاسگزارم

این به معنایی چیزی بیش‌تر از یک تشکر ساده برای سفارش محصول است. قدردانی‌های هوشمندانه شامل تماس‌های بعدی، پاسخ دادن به سوالات، اطمینان یافتن از رضایت‌بخش بودن کار و حصول اطمینان از حل مشکل اصلی است. بی‌توجهی به هریک از این‌ها، این ذهنیت را در مشتری ایجاد می‌کند که شما تنها تا زمانی به شخص علاقه‌مندید که فروش انجام می‌شود. چنین اقدامی به خریدار احساس فریب‌خوردگی می‌دهد و سوءنیت و تبلیغات منفی برای شرکت شما ایجاد می‌کند. احترام به مشتری اِثبات می‌کند شما برای آن‌ها ارزش قائل هستید که این منجر به توصیه شرکت شما به دیگران و نتیجه فروش بیشتر در بازاریابی‌تان می‌گردد.

سخن پایانی

برای کارآفرین شدن باید اطلاعات بازاریابی و هوش هیجانی خود را بالا ببرید. یادتان باشد که مشتری از صحبت شما و برخورد شما باید حس خوبی بگیرد تا اقدام به خرید محصول یا خدمات شما کنید. پیشنهاد می‌کنیم که دیگر مقالات کارآفرینی وبسایت ما را هم مطالعه نمایید و نظرات و تجربیاتی که خود با صحبت کردن با مشتریانتان داشته‌اید را در قسمت دیدگاه‌ها با ما به اِشتراک بگذارید.

5 دیدگاه دربارهٔ «۱۱ جمله جادویی که مشتری از شنیدنش لذت می‌برد»

  1. زینب خلیل زاده

    چقدر عالی بود و چقدر احساس می‌کنم که مشتری مداری و توجه به مشتری در کسب و کارها کم شده.
    واقعاً مشتری فرشته ایست که با خود رزق را به کسب و کارم می‌آورد.
    اما خیلی‌ها فقط به فکر همون لحظه تراکنش هستند.

  2. سعید آقاسیدی

    خیلی خوب بود و نکات کلیدی باارزشی برای آموزش داشت. پیشنهاد من این است کمی هم در مورد صادرات و واردات مطالب بنویسید.
    خیلی ممنون از شما

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا