صادرات زغال فشرده چگونه است و چقدر سود دارد؟

یکی از موارد مهمی که هر تولیدکننده ذغال باید به آن توجه کند، صادارت ذغال فشرده می‌باشد. ذغال فشرده یک محصول جامد است که از ذغال‌های طبیعی به وسیله فشردن و تغییر شکل تولید می‌شود. این نوع ذغال از نظر مقاومت در برابر شکستن، میزان حرارت تولیدی و تاثیرات زیست‌محیطی مزایای بسیاری دارد. به دلیل کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای و اثرات مثبت بر محیط‌زیست، ذغال فشرده به عنوان جایگزین مناسبی برای ذغال‌های سنتی و سوخت‌های فسیلی در برخی صنایع و تولید انرژی مصرف می‌شود. سود صادرات نه تنها ذغال بلکه هر کالایی بسیار بالا بوده و به تولیدکنندگان ما لذت و انگیزه برای ادامه کار با قدرت بیشتر می‌دهد.

چالش های تجارت با عراق

در سال‌های اخیر پیش از زمانی که خط تولید ذغال در کشور خودمان شروع به فعالیت نماید، ذغال فشرده از کشور چین وارد کشور می‌شد، به همین دلیل است که هنوز هم با نام ذغال چینی در بازار شناخته شده است. در این چند سال هم با همت و تلاش تولیدکنندگان برای بومی‌سازی این محصول و تلاش طراحان و مهندسان منجرب توانستیم که تولید ذغال در کشور خودمان صورت گیرد و در این مسیر بسیار نتایج موفقیت آمیزی هم بدست آمد. به طوری که نه‌تنها امروز ذغال از چین و دیگر کشورها صادر نمی‌شود؛ بلکه ایران جز بزرگترین کشورها در زمینه صادرات ذغال فشرده به کشورهای همسایه (عربی) می‌باشد.

صادرات ذغال فشرده در کشور رونق بسیاری داشته و می‌توان گفت درصد بسیار زیادی از سود در این صنعت می‌تواند صادر کردن ذغال فشرده به دیگر کشورها باشد. صادرات ذغال به کشورهای حوزه خلیج بسیار سودآور است. اما این اقدام باید آگاهانه و با کسب اطلاعات و با مشاوره دقیق انجام شود؛ در غیر اینصورت می‌تواند چالش برانگیز و دشوار باشد.

در صادرات ذغال فشرده به چه چیزی نیاز داریم؟

برای شروع کار صادرات ذغال فشرده باید مشتری یا مشتری‌های خارجی را از پیش پیدا کرد و هماهنگی‌های لازم را انجام داد. یا اینکه با این راه ساده‌تر پیش برویم. می‌توان با شرکت‌های بازرگانی که در امور صادرات به کشورهای خارجی فعالیت دارند راهنمایی خواست و کار صادرات را با آن‌ها واگذار کرد.  گروه ماشین سازی متحدان از بزرگترین صادرکنندگان دستگاه‌های تولید ذغال فشرده به بسیاری از کشورهای همسایه است.

به چه کشورهایی ذغال فشرده صادر کنیم؟

صادرات ذغال فشرده از ایران به بسیاری از کشورهای همسایه که در حاشیه خلیج فارس همچون (کویت، عمان، عربستان، قطر، امارات متحده عربی، بحرین و کشورهای همسایه همچون عراق، سوریه، افغانستان، پاکستان، ارمنستان، ترکیه و لبنان) انجام می‌شود. علاوه بر این کشورهای همسایه حتی صادرات ذغال ( بیشتر به صورت بریکت ) به برخی کشورهای اروپایی هم انجام می‌شود. خصوصاً کشورهای سردسیر قاره اروپا که نیاز به استفاده از بریکت‌ها که ذغال برای سوخت و هیزم مورد استفاده قرار می‌گیرد.

کشورهای حوزه خلیج فارس

هتل‌ها، رستوران‌ها و سفره‌ خانه‌های سنتی که از سوخت استفاده می‌کنند همین امر باعث شده تا زغال فشرده مورد استقبال زیاد این کشورها قرار گیرد. این کشورها شامل: ( امارات – عراق – کویت – لبنان – بحرین – عمان – قطر – ترکیه)

صادرات ذغال فشرده به کشور امارات متحده عربی

از کشورهای سدر لیست برای صادرات ذغال، کشور امارات است. استفاده زیاد ذغال در این کشور در سفره خانه‌ها، کافه‌ها و رستوران‌ها سبب می‌شود تا نیازشان به ذغال فشرده بیشتر باشد و مشتریان زیادی در این زمینه به وجود آید. صادرات ذغال فشرده به امارات قطعاً پرسود خواهد بود و جز مشتریان دست به نقد هستند. به طور کلی کشورهای عربی همچون امارات متحده از مصرف‌کنندگان و مشتریان رایج ذغال فشرده در منطقه هستند.

صادرات ذغال فشرده به کشور عمان

یک کشور عربی دیگر جهت مقصد صادراتی برای برخی کالاها که از جمله  ذغال فشرده کشور حوزه خلیج عمان است. عمان که جزء کشورهای همسایه عربستان و امارات متحده است و به وسیله دریای عمان از کشور ما فاصله دارد. برای صادرات ذغال فشرده به این کشور باید قبلش حتما برنامه‌ریزی داشته باشید و همینطور شناخت کافی از بازار هدف و مشتری و آگاهی به قوانین واردات و گمرکی این کشور را داشته باشید.

چرا صادرات به عمان سودمند است؟

صاردات ذغال فشرده به کشور لبنان

کشور لبنان در غرب آسیا واقع شده است؛ یکی از بهترین کشورها برای فروش و صادرات ذغال فشرده است. این کشور به خاطر زیبایی که دارد، سالانه صنعت توریست زیادی را به خود اختصاص می‌دهد. خیلی از تولیدکنندگان ذغال ما به این کشور ذغال فشرده صادر کرده‌اند و سود زیادی در معامله بدست آورده‌اند. فقط کافیست بازار و مشتریان هدف خود را در این کشور پیدا کنید و بیشترین سود را از صادرات ذغال به این کشور به نفع خود ببرید.

شرایط صادرات زغال فشرده به کشور لبنان

صادرات ذغال فشرده به کشور عربستان

صنعت ذغال فشرده به عنوان یک منبع انرژی قابل تجدیدپذیر و پاک در سال‌های اخیر به شدت رشد کرده است و از اهمیت بالایی در تامین انرژی برخی کشورها برخوردار است. یکی از مقاصد صادرات این محصول، کشور عربستان است که با وجود منابع نفتی غنی، به دنبال تنوع منابع انرژی و کاهش وابستگی به سوخت‌های فسیلی است.

صادرات ذغال فشرده به عربستان می‌تواند منجر به مزایای اقتصادی و تجاری مهمی شود. این کشور به دلیل نیاز به تنوع منابع انرژی، ممکن است به دنبال واردات ذغال فشرده باشد. این امر می‌تواند فرصتی برای کشورهای تولیدکننده ذغال فشرده، از جمله ایران باشد تا روابط تجاری خود را با عربستان توسعه داده و درآمدی جدید را ایجاد کنند.

با این حال، برای موفقیت در صادرات به عربستان، نیاز به مطالعه دقیق در مورد نیازها و الزامات این بازار وجود دارد. استانداردهای کیفیت، بسته‌بندی مناسب، قیمت‌گذاری رقابتی و رعایت مقررات حمل و نقل بین‌المللی از جمله عواملی هستند که در موفقیت صادرات ذغال فشرده به عربستان تاثیرگذار خواهند بود. در نهایت، توسعه صنعت ذغال فشرده و صادرات آن به عربستان می‌تواند به تنوع منابع انرژی این کشور کمک کرده و همچنین فرصتی برای همکاری‌های اقتصادی و تجاری بین کشورها ایجاد نماید.

صادرات ذغال فشرده به کشور کویت

کویت کشوری کوچک اما ثروتمند می‌باشد؛ یکی دیگر از همسایگان عربی ما از سمت جنوب کشور است که نقل و انتقالات به آن به وسیله‌ی دریا یا به صورت هوایی انجام می‌شود. هنوز هم در کویت فرهنگ قلیان‌کشی و پخت‌و‌پز بسیار رواج دارد و رستوران‌ها و سفره ‌خانه‌ها و کافه‌های زیادی در کویت از مصرف‌کنندگان ذغال فشرده هستند. صادرات ذغال فشرده به این کشور می‌تواند یکی از مقصدهای موفق و پررونق برای شما تولیدکنندگان باشد که البته نیازمند کسب اطلاعات لازم جهت صادرات امور گمرکی و همچنین یافتن مشتری در این بازار است.

صادرات ذغال فشرده به کشور قطر

در گذشته صادرات ذغال قالبی منحصرا در اختیار چین بود؛ به طوریکه حتی ذغال فشرده موجود در کشور ما هم از کشور چین وارد می‌شد و به همین خاطر به نام ذغال چینی هم در کشور شناخته شده است. اما امروز تولید ذغال فشرده در کشورمان آنقدر رونق داشته که اکثر کشورهای مصرف‌کننده ذغال فشرده وارد کننده ذغال از ایران هستند. کشور قطر نیز از جمله کشورهای عربی مشتری ذغال فشرده است و از این جهت صاردات ذغال فشرده به قطر جزء بهترین و پرسودترین بازارهای صادراتی می‌باشد.

صادرات ذغال فشرده به کشور ترکیه

کشور ترکیه همسایه شمال غربی ما هست و این کشور صادرات و واردات بی‌شماری با ایران دارد. داشتن مرز مشترک از شهرهای شمال غربی نیز این کار را آسان کرده و شاهد تردد خودروهای سنگین زیادی از دو طرف هستیم. بنابراین یکی از بسترهای مناسب برای صادرات ذغال فشرده شما عزیزان با کشور ترکیه می‌باشد. همچنین کشور ترکیه با داشتن مقررات گمرکی اتحادیه اروپا و هم‌مرز بودن با کشورهای اروپایی زمینه مناسبی برای صادرات با این کشورها را نیز دارا است.

گرچه صادرات ذغال فشرده به ترکیه رایج و بسیار پرسود است. اما مقررات گمرکی و صادرات و واردات جدی و  ارتقاء یافته‌ای دارد، بنابراین باید اطلاعات و امور لازمه برای صادرات ذغال به ترکیه را بدانید و سپس اقدام کنید.

ترکیه از مهمترین بازارهای ذغال فشرده است که حجم بالایی از صادرات این محصول را به خود اختصاص داده است.

صادرات ذغال فشرده به کشور پاکستان

صادرات ذغال به پاکستان و دیگر همسایه شرقی و جنوبی شرقی ما نیز انجام می‌شود. کشور پاکستان نیز یکی از مقصدهای پررونق برای صادرات ذغال فشرده می‌باشد که با دارا بودن مرز زمینی این کار را آسان‌تر می‌کند. صادرات ذغال فشرده به پاکستان هم مانند دیگر کشورهایی که ذکر کردیم نیازمند دانش و آگاهی‌های لازم و مهم‌تر از آن پیدا کردن مشتری مناسب خود است.

صادرات ذغال فشرده به کشور افغانستان

کشور افغانستان که از همسایگان مرزی در شرق کشور ما است نیز معاملات صادرات و واردات زیادی با ایران دارد. از جمله محصولات ذغال جز محصولات پرفروش در صادرات به این کشور است که به صورت فله‌ای و بسته‌ای انجام می‌گیرد. صادرات ذغال فشرده به افغانستان با وجود فراهم بودن مرز زمینی مشترک و قوانین صادرات و گمرک بسیار پررونق و پرسود است.

تماس با مدیران ماشین سازی متحدان

و حرف آخر..

صادر کردن ذغال یکی از رویاهایی است که تمامی کارآفرینان ذغال فشرده در سر می‌پرواند. ما در این مقاله قصد داشتیم به صورت کامل شما را با شرایط صادرات ذغال فشرده آشنا کنیم. حالا شما بگویید، تجربه صادرات دارید؟ به کدام کشورها زغال صادر کرده‌اید؟ یا اینکه تا حالا رویای صادرات داشته‌اید؟ از شما می‌خواهیم نظر و تجربیات خود در قسمت دیدگاه‌ها برایمان بنویسید.

24 دیدگاه دربارهٔ «صادرات زغال فشرده چگونه است و چقدر سود دارد؟»

  1. مریم کاویانی

    وقتتون بخیر
    به نظر شما راه‌اندازی خط تولید زغال فشرده و صادرات این محصول تو این چنین شرایطی امکان‌پذیر هست؟

  2. سلمان خاکزادی

    سلام من هم خیلی دوس دارم محصولات زغال خودم را صادر کنم..فقط زیاد وارد نیستم
    ۰۹۱۵۶۱۲۳۰۰۱

    1. سلام ما ظرفیت مناسبی برای صادرات محصول شما داریم جهت همکاری و کسب اطلاعات میتونید با این شماره تماس بگیرید 09121085068

  3. رسول میری عمادی

    سال ۱۳۹۴ من به لبنانی‌ها زغال فروختم و کلی از این فروش سود کردم. اما نمیدونم چرا دیگه صادرات نیست؟ نزدیک به دوسال هم هست که صادرات زغال تو ایران مخصوصاً به عربستان منع شده.. باید چه کار کرد؟؟

  4. سلام ما تولید ذغال فشرده با کوره سنتی انجام میدیم با کیفیت بالا. اگه کسی ذغال فشرده خوب احتیاج داره برای همکاری با ما تماس بگیرید.

  5. ایران بانو

    من تو شرکت بازرگانی کار می‌کنم. می‌تونم بگم تو این چند سال اخیر صادرات زغال از ایران به کشورهای حوزه خلیج خیلی زیاد شده و تولیدکننده‌های این کسب‌و‌کار به سودهای خیلی کلانی رسیده‌اند.

  6. مجتبی احمدیار

    وقت شما بخیر
    من با کشور لبنان خیلی کار کردم و زغال صادر کردم. به خاطر همین تجربه صادرات در این چند سال را دارم.
    اگر می‌خواهید شما هم زغال صادر کنید و این کار به صورت یکبار نباشه و مداوم اینکار را انجام دهید، به کیفیت زغالی که تولید می‌کنید توجه کنید، چون کیفیت در صادرات خیلی تأثیرگذار است.

    1. سلام آقای محمدیان
      لطفا تجربه خود را در اختیار ما بگذارید
      بنده قصد تاسیس شرکت مدریت صادرات را دارم و هدف ما صادرات زغال به کشور های همسایه میباشد .اگر امکانش هست.اطلاعاتی همانند رقبای داخلی و خارجی و کشور های هدف و هر چیزی ک می‌تواند باعث افزایش اطلاعات ما شود رادر ضمینه صادرات این محصول اطلاعاتی را د اختیار ما بگزارید.

    2. محمدرضا قنواتی

      سلام وقت بخیر چطور میتونم یه مشتری پیدا کنم برای زغال فشرده صادر کنم؟ ممنونت میشم راهنماییم کنی

  7. سعید آقاسیدی

    وقت بخیر
    من خودم کارگاه زغال دارم و با این صنعت کامل آشنا هستم. در موضوع صادرات باید بگم که تا چند سال پیش صادرات خیلی خوب بود، مخصوصاً به لبنان ولی امسال خیلی کمرنگ شده… و باعث تأسف و رکورد اقتصادی هست.
    ممنون از شما و سایتتون

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا