13 تکنیک موفقیت در تولید زغال فشرده

تکنیک های موفقیت در تولید زغال فشرده

فعالیت در یک مجموعه تولیدی چالش‌ها و سختی‌های بی‌شماری دارد؛ از تحریم‌ها و تغییر قیمت مواد اولیه گرفته تا کاهش تعداد مشتریان به عت شرایط بد اقتصادی، تعطیلی بسیاری از کارگاه‌ها، کارخانه‌ها و… .

دوام آوردن در چنین شرایطی، قطعاً سختی‌های زیادی دارد، اما غیرممکن نیست. به علاوه اینکه بسیاری از رقبایتان هنوز به روش‌های سنتی و قدیمی پایبند هستند و به راحتی می‌توانید آن‌ها را پشت سر بگذارید.

ما قصد داریم در این مطلب بهترین تکنیک‌هایی که به شما برای موفقیت در تولید زغال فشرده می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید، در اختیارتان قرار دهیم تا موفق‌تر از هر زمان دیگری ظاهر شوید. پس بدون مقدمه‌چینی به سراغ اصل مطلب می‌رویم.

✅ وب‌سایت حرفه‌ای داشته باشید.

امروز، عصر دنیای دیجیتال است و گوگل به اصلی‌ترین روش جستجو تبدیل شده است. پس اولین چیزی که مشتری‌های جدید از شما می‌بینند، اطلاعات مجموعه و کارگاه زغال فشرده‌تان در صفحه‌ی نتایج گوگل و بعد صفحه‌ی اصلی وب‌سایت‌تان است. نباید مشتری‌های بالقوه‌تان را با ظاهر ساده و غیرحرفه‌ای وب‌سایت از دست بدهید. حتی به عواملی مانند طراحی لوگو، پالت رنگ‌ها و تصاویر اهمیت بدهید. انتخاب مناسب این عناصر نشان می‌دهد که به جزئیات به اندازه‌ی کافی توجه دارید و در کارتان هم حرفه‌ای عمل می‌کنید. علاوه بر این به خاطر داشته باشید که باید در گوگل هم رتبه داشته باشید تا مشتری‌ها وب‌سایت‌تان را ببینند و وارد شوند. پس روی بازاریابی محتوایی و سئو هم سرمایه‌گذاری کنید.

🎯 حتماً بخوانید: اهمیت دیجیتال مارکتینگ در کسب‌و‌کار زغال فشرده

✅ محصولات و زغال فشرده را در وب‌سایت معرفی کنید.

تولید زغال فشرده

تولید زغال فشرده

مشتری‌ها باید بتوانند از اقدامات و فرآیندهایی که در کارگاه‌تان به کار می‌گیرید، آگاه شوند. عکس‌هایی از تجهیزات، زغال فشرده و ماشین آلات کارگاه به همراه توضیحات از نحوه‌ی تولید و کارکرد آن‌ها و عملیات و فرآیندهای موجود می‌تواند حس اعتماد را در مخاطبان ایجاد کند. برای اثرگذاری بیشتر می‌توانید در این توضیحات جزئیات را اضافه کنید و موارد کاربرد و نمونه‌کارهای تولید شده در کارگاه زغال را شفاف معرفی کنید.

✅ روی محتوا تمرکز کنید

92 درصد از افراد با تولیدکنندگانی معامله می‌کنند که جدید و به‌روز باشند. و 47 درصد از خریداران B2B پیش از برقراری تعامل با فروشنده 5 محتوا از تولیدکننده‌ زغال را مورد بازدید قرار می‌دهند. این موضوع اهمیت بسیار بالای محتوا را نشان می‌دهد. اما چه محتوایی؟ اینفوگرافیک‌ها، پست‌های وبلاگ، پادکست‌ها، ویدئوها و هر محتوای مفید دیگر می‌تواند باعث جذب مشتری شود.

اما اگر این موضوع تا این حد برای جذب مشتری اهمیت دارد، پس چرا همه آن را انجام نمی‌دهند؟ چون انجام این کار دشوار و زمان‌بر است. به همین علت تمرکز بر این موضوع در ایجاد مزیت رقابتی و افزایش مشتری اهمیت زیادی دارد.

✅ در نمایشگاه‌های تجاری و انجمن‌ها حضور داشته باشید.

این کار باعث ایجاد آگاهی از برند خواهد شد. وقتی با تعدادی از مشتری‌های بالقوه در این نوع رویدادها به صورت حضوری ملاقات کنید؛ این کار می‌تواند تأثیر چشمگیری بر روی افزایش مشتری‌هایتان داشته باشد.

✅ تسلط به زبان‌های مختلف

اگر فعالیت‌تان به گونه‌ای است که با مشتری‌ها و تأمین‌کنندگان خارجی همکاری می‌کنید، حتماً باید کارآمدی تسلط خودتان را به آن‌ها نشان بدهید. پس حتماً مترجم‌های خوبی داشته باشید. منشی مجموعه یا برخی از اعضای تیم فروش هم باید بتوانند با زبان مشتری با آن‌ها صحبت کنند. اگر بودجه کافی دارید، حتماً وب‌سایتتان را هم به صورت چندزبانه طراحی کنید.

تولیدکنندگان ایرانی زغال فشرده همه می‌دانند که صادرات زغال چه سودی دارد. همسایه‌های ایران مثل عراق و دیگر کشورهای عربی به علت پخت‌و‌پز و مصرف قلیان زیاد از وارد شدن زغال فشرده به کشور خود استقبال می‌کنند و به گفته خودشان زغال فشرده ایرانی ده‌ها برابر باکیفیت‌تر و مرغوب‌تر از زغال فشرده چینی است. پس اگر کسی به زبان عربی و انگلیسی تسلط داشته باشد؛ می‌تواند از این بازار صادراتی سودهای کلانی را بدست آورد.

🎯 حتماً بخوانید: شرایط صادرات زغال فشرده به کشور لبنان

✅ آدرس ایمیل/شماره‌ی تماس بگیرید.

وقتی مشتری برای اولین بار از وب‌سایت شرکتتان بازدید می‌کند، ممکن است هنوز برای خرید آماده نباشد و فقط در حال انجام تحقیق یا مقایسه باشد. به همین دلیل لازم است تا از آن‌ها آدرس ایمیل/شماره تلفن را درخواست کنید تا بتوانید ارتباط‌تان را حفظ کنید. اما چطور باید این‌کار را انجام دهید؟ برای مثال می‌توانید اطلاعات جالب و مفیدی را در قالب فایل PDF دانلودی ارائه دهید و آدرس ایمیل یا شماره موبایل بخواهید تا لینک فایل را به ایمیلشان بفرستید.

✅ در مورد مشتری‌هایتان تحقیق کنید.

بیشتر تولیدکنندگان تمرکز خود را بر روی زغال فشرده مورد تقاضا در بازار قرار می‌دهند. هر چند این اقدام صحیح است اما به خاطر داشته باشید که این موضوع نباید در اولویت اصلی باشد. مشتری‌هایتان نیازهای متفاوتی دارند؛ حتی اگر در یک صنعت باشند. به همین علت باید بر روی نیازها، اِلمان‌ها و معیارهای خرید مشتری‌هایتان تمرکز کنید.

تصمیم‌گیرندگان (آن‌هایی که حرف آخر را در فرآیند خرید می‌زنند) شناسایی کنید. بعد به سایرین، ابزارهایی بدهید که تصمیم‌گیرنده‌ی نهایی را متقاعد کند تا با مجموعه شما وارد معامله شود. این ابزار هر چیزی می‌تواند باشد: فناوری‌ها، قابلیت‌های شما یا کارآیی و ارزشی که ارائه می‌دهید.

✅ حضور پررنگ در شبکه‌های اجتماعی

ما در عصر تکنولوژی زندگی می‌کنیم که هرکاری در آن آنلاین انجام می‌شود. با معرفی محصولات و فرآیندهای شرکتتان در بستر شبکه‌های اجتماعی می‌توانید حضورتان را اعلام کنید. شبکه‌ی اجتماعی را هم براساس نوع مشتری‌ها و کسب‌و‌کار خودتان انتخاب کنید. مثلاً ممکن است که اینستاگرام، تلگرام یا یوتیوب، بهترین شبکه اجتماعی برای شما نباشند.

✅ از نظرات مشتریان استفاده کنید

بهترین راه جلب اعتماد مشتری‌های جدید، ارائه‌ی نظرات مشتریان قبلی است. می‌توانید نظرات آن‌ها را در مورد محصولاتتان بخواهید و به صورت آنلاین در اختیار مشتری‌های بالقوه و مخاطبانتان قرار دهید. انجام این کار باعث ایجاد اعتماد در آن‌ها خواهد شد و در افزایش مشتریانتان نقش مهمی دارد.

✅ تسهیل برقراری ارتباط

شیوه‌های برقراری ارتباط را برای مشتری‌ها آسان کنید. این کار ممکن است به سادگی قرار دادن شماره تماس در وب‌سایت، افزودن فرم تماس، اطلاعات تماس در اکانت تجاری اینستاگرام، نماشا و… باشد. حتماً به وب‌سایت توجه کنید. آیا مشتری‌های بالقوه می‌توانند یک فرم ساده را برای درخواست قیمت پر کنند یا آنکه باید 8 تا 9 فیلد را پر کنند؟ اصلاً فرم تماسی دارید؟ شماره تلفن شرکتتان را به راحتی می‌توان یافت یا باید در چندین صفحه به دنبال آن گشت؟

✅ اطلاعات خود را در بانک اطلاعات جامع ثبت کنید.

یکی از بهترین روش‌های جذب مشتری این است که اطلاعات مربوط به مجموعه خود را در بانک‎‌های اطلاعات جامع مختلف ثبت کنید تا افرادی که به محصولاتتان نیاز دارند به راحتی بتوانند به شما دسترسی پیدا کنند. مثلاً می‌توانید در بانک اطلاعات تجارت و صنایع ایران اطلاعات خود را ثبت کنید تا در دسترس مخاطبان و مشتری‌های بالقوه قرار بگیرید و بهتر دیده شوید.

✅ به نیازهای مخاطبان مختلف پاسخ بدهید.

فرقی نمی‌کند یک تولیدکننده زغال فشرده بزرگ باشید یا کوچک، باید بدانید افراد مختلفی در تعامل با مجموعه‌تان قرار دارند و از تولیداتتان استفاده می‌کنند. در نگاه اول رسیدگی و پاسخ به نیاز این طیف گسترده می‌تواند دشوار به نظر برسد، اما به خاطر داشته باشید که این تنوع مشتری‌ها در واقع فرصتی عالی برای ایجاد محتوای مختلف برای مخاطبان هدفی است که از طیف‌های متفاوتی هستند.

نیازهای مشتریان مختلف را شناسایی کنید تا ارتباطات بهتری با آنها داشته باشید، یکی از راه‌های افزایش مشتری شرکت‌های تولیدی و صنعتی، این است که خودتان را به مدیر مالی طرف مقابل تبدیل کنید. همیشه یک نفر تصمیم‌های مالی را می‌گیرد. این افراد فقط دنبال نتایج مالی هستند. به آن‌ها ثابت کنید بهترین انتخاب برای آن‌ها هستید. ارزش به شکل‌های مختلفی خودش را نشان می‌دهد که قیمت نمی‌تواند جای آن را بگیرد. کارایی، کیفیت و تخصصی که شما را از ارزان‌ترین گزینه‌ها متمایز می‌کند، به اِشتراک بگذارید. آیا در گذشته باعث صرفه‌جویی مشتری‌تان شده‌اید؟ داستان‌هایی مانند آن شروعی عالی برای نشان دادن ارزش در بلندمدت هستند.

🎯 حتماً بخوانید: شراکت در کسب‌و‌کار

✅ ذهنیت فروش درون‌گرا ایجاد کنید.

باید دست به تحولی اساسی بزنید. بیایید صادق باشیم، به طور معمول فروشندگان به زورگویی شهرت دارند! چند بار تا به حال چیزی خریده‌اید و احساس کرده‌اید که تحت فشار قرار گرفته‌اید؟ تا به حال فکر کرده‌اید که فردی که تحت فشار قرار می‌گیرد چه احساسی دارد؟ در این روش فروش تنها نگرانی افراد، فروش محصولات خودشان است و هیچ مسئله‌ی دیگری اهمیت ندارد. این نکته را به خاطر داشته باشید که بسیاری از مجموعه‌های تولیدی زغال فشرده از سندرم تمرکز فروش بر محصول رنج می‌برند. به همین علت برای ایجاد تمایز و افزایش فروشتان لازم است که تأکید اصلی در چرخه‌ی فروش مجموعه تولیدی‌تان را به جای محصول روی خریداران خود قرار دهید. فروش با تمرکز بر روی محصول روشی سنتی است و زمان آن رسیده که این شیوه را تغییر دهید. در حال حاضر روش بازاریابی و فروش درون‌گرا روش بهتری برای فروش است. استفاده از این شیوه یکی از مهم‌ترین اقداماتی است که می‌توانید برای افزایش فروشتان انجام دهید. اگر بتوانید این فلسفه را در تیم وارد کنید، اولین گام‌ها را برای تغییر روش فروشتان برداشته‌اید.

مهندس محمدیان

یک نظر

  • دارا عبادپور گفت:

    تو این ده سال اخیر شیوه تبلیغات و بازاریابی کسبوکار تغییر کرده، باید بگم که هم تولید و هم بازاریابی سخت شده. مشتری توقعش رفته بالا و دسترسی به همه چیز خیلی راحت داره. دمتون گرم

  • دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *