متمایز شدن از رقبا

معرفی ۴ راهکار برای ایجاد تمایز از رقیبان

شما کارآفرینان عزیز می‌توانید در هر کجا که هستید؛ متمایز باشید، اما نمی‌توانید در همه جا با یک ایده واحد متمایز شوید. انتخاب از میان گزینه‌های گوناگون همیشه براساس تفاوت‌های آشکار یا ضمنی آنها بوده است. تفاوت‌هایی که به روشنی باعث تمایز یک فرآورده می‌شوند و موجب بالا بردن احتمال در خاطر ماندن آن نیز هستند. اگر شما از یک فرآورده تبلیغ می‌کنید، باید برای مصرف‌کننده دلیلی برای انتخاب آن بیاورید. متفاوت بودن یعنی داشتن دلیل و توجیهی در حمایت از پرداخت مبالغ بیشتر برای یک فرآورده یا خدمتی نو با داشتن ایده‌ای خلاقانه!!! با ما تا انتهای این مقاله همراه باشید تا شما عزیزان را با 4 راهکار برای ایجاد تمایز از رقیبان آشنا کنیم.

جدیدترین بودن در صنف خود

در دنیایی که در آن تغییرات به سرعت صورت می‌گیرد و فنآوری پیشرفته کاربرد روزافزونی پیدا کرده است؛ مردم به نسل جدید فرآوردها عادت کرده‌اند. پس به‌جای تلاش برای بهتر بودن، تلاش کنید جدیدتر باشید. جا انداختن تفاوت نسبت به گذشته امر بسیار مهمی به شمار می‌رود. زیرا این کار باعث می‌شود که مشتریان بالقوه فرآورده جدید، متقاعد شوند که فن‌آوری به کاررفته در ساخت آن جدید است. هر چه بریدن از گذشته بیشتر باشد، فروش فرآورده جدید بیشتر خواهد بود. خریداران از خرید فرآورده‌هایی که قدیمی و از مُد افتاده هستند احساس آرامش نمی‌کنند. بنابراین راهکار جلو افتادن به‌صورت جهشی از رُقبا این است که خود را به‌عنوان عرضه‌کننده فرآورده‌های جدیدتر و بهتر جا بیندازید.

منابع بزرگ درآمد

قدم بعدی این است که منابع بزرگ درآمدتان را تعیین کنید. اگر در مدیریت کسب‌و‌کار با تجربه نیستید شاید ندانید که هر کسب‌وکاری که داشته‌ باشید، بخش بزرگ درآمد، فقط و فقط از چند محصول باکیفیت و مرتبط تأمین می‌شود. بنابراین باید ببینید که منابع بزرگ درآمدتان چه مواردی می‌تواند باشد. به‌طور مثال می‌تواند یک محصول خاص و گران، دوره‌ی آموزشی، همایش بزرگ و… باشد.

اولین بودن در کسب‌و‌کار خود

رسوخ کردن در افکار مشتریان که از طریق یک ایده جدید، یک فرآورده جدید یا یک فایده تازه صورت گیرد، متضمن یک مزیت فوق‌العاده است. دلیل این امر به این دلیل است که افکار ما دوست ندارند، دچار دگرگونی و تغییر شوند. مردم مایل هستند به حفظ چیزی که دارند و اگر شما نخستین فردی باشید که یک فرآورده را معرفی می‌کند؛ در این صورت زمانی که رقیب شما تلاش می‌کند تا به تقلید از شما بپردازد، همه کارهای او در تایید ایده شما خواهد بود.

ممکن است اولین ایده‌ها، با ایده‌های بزرگ تازه، مدت زیادی وقت نیاز داشته باشند تا مورد پذیرش تجاری قرار گیرند. بنابراین اگر شما اولین هستید باید آمادگی ماندن در بازار و جلوگیری از ربوده شدن ایده خود توسط دیگر افراد را داشته باشید.

رسوخ به افکار مصرف‌کنندگان برای بار اول خیلی راحت‌تر از وقتی است که شما، در موقعیت یک رقیب تازه‌وارد، بخواهید مردم را قانع کنید که فرآورده شما از فرآورده شخصی که برای اولین بار در فکر آن‌ها رسوخ کرده بهتر است.

چگونه نترسیم و کارآفرینی را استارت بزنیم؟
6 اصل مهم در کارآفرینی که باید بدانید!
معرفی 7 روش تاثیرگذار در برخورد با مشتری
آموزش کارآفرین شدن یا مراحل کارآفرین شدن
چرا سود کسب و کار ما کم است
پربازدیدترین مقالات ماشین سازی متحدان

داشتن کسب‌وکاری چشمگیر بیشتر از  رُقبا

وقتی محشر و چشمگیر هستید، بگذارید دنیا این موضوع را بداند. مردم دوست دارند بدانند که کدام شرکت در فعالیت خود معرکه و چشمگیر است و کدام نیست. همین موضوع باعث شده که حرف‌های دهان ‌به ‌دهان به یک ابزار قدرتمند بازاریابی تبدیل شود. حرف‌های دهان‌ به دهان یا به اصطلاح بازاریابی دهان به دهان معمولا پیامی در مورد چشمگیر بودن بازار و فعالیت یک فرد یا سازمان است که کسی به دیگری می‌دهد. این موضوع اهمیت بسیار زیادی دارد. هنگامی که از راهبرد “معرکه بودن” استفاده می‌کنید، فرصت خواهید داشت تا دلایل معرکه بودن خود را تعیین کنید. چیزی که تعداد زیادی از شرکت‌ها به آن توجه ندارند این است که راه‌های زیادی برای این کار وجود دارد.

بازاریابی دهان به دهان

اگر به نیاز، خواسته‌ها و سلیقه مشتری احترام بگذارید و در طولانی‌مدت آن‌ها را تبدیل به سفیران کسب‌و‌کار خود خواهید کرد؛ دقیقا در همان چیزی‌که در بازاریابی دَهان به دَهان دیده می‌شود که این موارد شامل:

  • ارائه محصول باکیفیت: اولین نکته استفاده از بازاریابی دهان به دهان داشتن محصول باکیفت است. محصول بی‌کیفیت را مشتریان به یکدیگر معرفی نمی‌کنند.
  • روابط صمیمانه با مشتری: مشتریان وقتی شما را به دیگر افراد معرفی می‌کنند که روابط صمیمانه با آن‌ها داشته باشید و تاثیر مثبت بر روی آن‌ها گذاشته باشید.
  • جایزه دادن: اگر مشتریان شما با معرفی کردن شما به بقیه جایزه بگیرند؛ به انجام دادن آن کار تشویق می‌شوند. (مثل تخفیف‌هایی که به این دسته از مشتریان می‌دهید.)
  • داشتن مزیت رقابتی: اگر دلیلی داشته باشید که شما را از رُقبا متمایز می‌کند، باغث می‌شود مشتریان شما را به همان دلیل و عنوان به بقیه معرفی کنند.

خلاصه‌ای از رایج‌ترین راه‌ها در پاراگراف بعدی مطالعه نمایید:

رتبه‌بندی در صنعت: رتبه‌بندی عملکردی سالانه در تعداد زیادی از صنایع صورت می‌گیرد. این کار می‌تواند توسط مجلات تخصصی هر صنعت صورت گیرد. اگر شما در رتبه‌بندی هر کدام از مجلات حائز رتبه اول شدید، این موضوع را فعالانه و با پافشاری زیاد مورد بهره‌برداری قرار دهید.

فروش و باز هم فروش: معمول‌ترین راهکار، مقایسه فروش شما با فروش رقبایتان است؛ البته شما مجبور نیستید تا خود را حتماً با رقیبانتان مقایسه کنید، بلکه می‌توانید خود را با خودتان بسنجید.

خُبرگان صنعت: بعضی از صنایع متخصصین و منتقدانی دارند که مقاله تخصصی می‌نویسند و از آن‌ها نقل‌قول می‌شود. گاهی اوقات شما می‌توانید از گزارش‌ها یا نقل‌قول‌ها برای تعیین دلایل موفقیت خود استفاده کنید.

کارآفرینی زغال فشرده

خط تولید زغال فشرده

اگر شما هم جزء کسانی هستید که دارای یک سرمایه‌ی معقولی هستید و به دنبال ایده‌ای برای کار کردن یا تولید را ندارید، پیشنهاد ما به شما کاربران ورود به صنعت زغال فشرده می‌باشد. صنعت زغال فشرده که در این چند سال اخیر جزء یکی از پرسودترین و پردرآمدترین صنعت‌ها با ریسک پایین است. صنعت زغال جزء کالاهایی می‌باشد که بیشترین صادرات را در کشوره‌های عربی داشته و هنوز هم دارد. اگر می‌خواهید بیشتر با این صنعت آشنا شوید، فقط کافیست با مشاوران ما تماس بگیرید، تا به صورت کامل و متخصصانه شما را راهنمایی کنند.

حال شما بگویید: برای ایجاد تمایز با رقبا چه اقداماتی را باید انجام داد؟ تجربه استفاده کدام یک از از این 4 راهکار را تا به امروز داشته‌اید؟ شما هم راهکار جدیدی برای ایجاد استراتژی تمایز با رقبا داشته‌اید که با ما به اشتراک بگذارید. (شاد، موفق و پُرروزی باشید.)

4 دیدگاه دربارهٔ «معرفی ۴ راهکار برای ایجاد تمایز از رقیبان»

  1. سلام. مطالب و توضیحات خیلی خوبی در خصوص کسب و کار برامون گذاشتید، خیلی از تجربیات خوب شما استفاده کردم.
    در خصوص تمایز با رقیبان هم خیلی عالی گفتید و من فکر می‌کنم برای متمایز شدن خیلی آسون میشه از بقیه پیشی گرفت.

  2. اگر میخواد توی کاسبی موفق بشید باید محصول باکیفیتی رو به بازار ارائه بدهید و همینطور تیم بازاریابی قوی رو داشته باشید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا