انواع بازاریابی برای فروش زغال فشرده

انواع بازاریابی برای فروش زغال فشرده

همانطور که می‌دانید، بازاریابی دیجیتال در دهه‌ی 1990 متولد شد. در آن زمان ایمیل اوج ابزار بازاریاب‌ها بود، AT&T اولین بنر تبلیغاتی را ساخت و صنعت CRM به تازگی آغاز شده بود. لازم به ذکر است که از همان زمان بازاریابی با سرعت بالایی رشد کرد و انواع بازاریابی شکل گرفت.

انواع بازاریابی برای فروش زغال فشرده

برخی از انواع بازاریابی موثرتر و مرتبط‌تر هستند. به همین دلیل در این مطلب قصد داریم انواع گوناگون بازاریابی برای فروش زغال فشرده را به شما معرفی کنیم.

  1. بازاریابی سنتی (Traditional Marketing)
  2. بازاریابی برون‌گرا (Outbound Marketing)
  3. بازاریابی درون‌گرا (Inbound Marketing)
  4. بازاریابی دیجیتال (Digital Marketing)
  5. بازاریابی موتور جستجوگر (Search Engine Marketing)
  6. بازاریابی محتوایی (Content Marketing)
  7. بازاریابی شبکه‌های اجتماعی (Social Media Marketing)
  8. بازاریابی ویدیویی (Video Marketing)
  9. بازاریابی ایمیلی (Email Marketing)
  10. بازاریابی مکالمه‌ای (Conversational Marketing)
  11. بازاریابی برند (Brand Marketing)
حفظ مشتری چیست؟ معرفی اِستراتژی‌های کاربردی برای حفظ مشتریان
چرا جوانان از کارآفرین شدن ترس دارند؟
بررسی سرانه مصرف زغال در ایران و مقایسه آن با جهان
کسب و کاری سیاه با درآمدی سفید
راهنمایی خرید دستگاه زغال برای راه‌اندازی خط تولید زغال
پربازدیدترین مقالات ماشین سازی متحدان

بازاریابی سنتی (Traditional Marketing)

بازاریابی سنتی به عنوان اولین نوع مارکتینگ به بازاریابی‌ای گفته می‌شود که به تبلیغات برند در کانال‌هایی که پیش از ظهور اینترنت موجود بودند، می‌پردازد. در آن زمان چون اطلاعات به راحتی در دسترس نبود، قسمت اعظم بازاریابی سنتی زغال فشرده از ابزارهایی مانند چاپ، تبلیغات دهان به دهان، تبلیغات تلویزیونی استفاده می‌کردند.

بازاریابی برون‌گرا (Outbound Marketing)

بازاریابی برون‌گرا برای زغال فشرده به تبلیغاتی مانند چاپی، تبلیغات دهان به دهان، آگهی تلویزیونی، تماس سرد و ایمیل اشاره می‌کند. این روش بازاریابی از این جهت برون‌گرا نام دارد که پیام را به تمام مصرف‌کنندگان ارسال می‌کند تا آگاه‌شان کند، حالا چه نیاز داشته باشند به زغال و چه نیازی نداشته باشند.

بازاریابی درون‌گرا (Inbound Marketing)

بازاریابی درون‌گرا برای زغال فشرده به جای غافلگیر کردن مصرف‌کننده به جذب آن‌‎ها می‌پردازد. قسمت اعظم استراتژی‌های بازاریابی درون‌گرا در حیطه‌ی بازاریابی دیجیتال است؛ چون مصرف‌کنندگان حین جستجو برای خرید زغال فشرده در اینترنت جذب می‌شوند.

تمرکز اصلی بازاریابی درون‌گرا ایجاد تجربه‌های ارزشمندی است که بر مردم و کسب‌و‌کارتان تاثیر مثبت بگذارد و مشتری و مصرف‌کننده را به وب‌سایت شما که محتوای مفیدی دارد؛ جذب کند. وقتی به وب‌سایت شما مراجعه کردند با ابزاری ارتباطی مانند ایمیل و چت همچنان توجه خود را به مشتری نشان می‌دهید و سرانجام می‌توانید به عنوان متخصص و مشاور کمک‌شان کنید.

بازاریابی دیجیتال (Digital Marketing)

اهمیت دیجیتال مارکتینگ در کسب و کار زغال فشرده

بازاریابی دیجیتال زغال فشرده در مقابل بازاریابی سنتی قرار می‌گیرد و از تکنولوژی‌ای استفاده می‌کند که در گذشته برای مخاطبان موجود نبود. این نوع بازاریابی برای زغال تمام اقدامات بازاریابی را که از دستگاه‌های الکترونیک یا اینترنت استفاده می‌کنند شامل می‌شود. تولیدکنندگان زغال فشرده می‌توانند با استفاده از کانال‌های دیجیتال مانند موتورهای جستجوگر، شبکه‌های اجتماعی، ایمیل و وب‌سایت با مشتری‌ها ارتباط داشته باشند.

بازاریابی موتور جستجوگر (Search Engine Marketing)

بازاریابی موتور جستجوگر(SEM) برای زغال فشرده تمام اقدامات لازم برای نمایش محصول یا خدمات کسب‌و‌کارتان در صفحات موتور جستجوگر همچون گوگل را شامل می‌شود. زمانیکه یک کاربر کلیدواژه‌ها را وارد می‌کند، (SEM) به کسب‌و‌کار شما کمک می‌کند تا در صفحات اول قرار بگیرید. انواع بازاریابی موتور جستجوگر (SEM) عبارتند از بهینه‌سازی موتور جستجوگر (استراتژی سئو SEO) برای نتایج جستجو و پرداخت به ازای هر کلیک (PPC).

برای شروع با سئو باید با عوامل رتبه‌بندی موتور جستجوگر آشنا باشید و برای قرار گرفتن در صفحات برتر محتوا تولید کنید. برای شروع با پرداخت به ازای هر کلیک، باید با موتور جستجوگری که می‌خواهید با آن کار کنید سازگار شوید. تبلیغات گوگل یا Google Ads انتخاب خوبی است. برای ایجاد و مدیریت کمپین‌های پرداخت به ازای هر کلیک هم ابزار مدیریت تبلیغات موجود است.

بازاریابی محتوایی (Content Marketing)

بازاریابی محتوایی برای زغال فشرده یکی از ابزارهای اصلی بازاریابی درون‌گرا و دیجیتال است چون محتوا به مخاطب و موتور جستجوگر، مانند گوگل، نشان می‌دهد که می‌توانند اطلاعات مورد نظر خود را در وب ببینند.

بازاریابی شبکه‌ها‌ی اجتماعی (Social Media Marketing)

بازاریابی شبکه‌های اجتماعی برای زغال فشرده به معنای خلق محتوا برای تبلیغ برند و محصولات در شبکه‌هایی مانند فیسبوک، اینستاگرام، لینکدین و توییتر است. در حین تولید محتوا به یاد مخاطب باشید و به او فکر کنید. هیچکس صرفا برای خرید به شبکه‌های اجتماعی نمی‌آید، بنابراین محتوای شما باید مفید، آگاهی‌بخش، سرگرم‌کننده و جذاب باشد. این محتوا باید با توجه به ساختار کسب و کار زغال فشرده تولید شود تا جذابیت بیشتری داشته باشد. برای نشر راحت محتوا در این شبکه‌ها ابزارهای مختلفی وجود دارد که می‌توانید آن‌ها را به کار ببرید.

بازاریابی ویدیویی (Video Marketing)

بازاریابی ویدیویی نوعی بازاریابی محتوایی است که برای زغال فشرده صورت می‌گیرد. در آن از ویدیو استفاده می‌شود. در اینجا برای افزایش آگاهی درباره‌ی برند، تشویق به خرید و معاملات بیشتر، ویدیوهایی تولید کرده و آن را در وب‌سایت، یوتیوب، نماشا و شبکه‌های اجتماعی پخش می‌کنید. برخی از اپلیکیشن‌های بازاریابی ویدیویی هم وجود دارد که با کمک آن می‌توانید ویدیو ساخته، آن را تحلیل کرده و امتیاز دهید. بازاریابی ویدیویی برای زغال فشرده می‌تواند شامل: روند تولید زغال، مشکلات و چالش‌های تولید زغال، سود کسب و کار زغال و نمایی از کارگاه زغال باشد که مخاطبان را جذب خود کند.

بازاریابی ایمیلی (Email Marketing)

بازاریابی ایمیلی ارسال محتوای آموزشی یا سرگرم‌کننده و تبلیغاتی برای کسانیکه علاقه‌مند به کارآفرینی و راه‌اندازی خط تولید زغال فشرده هستند، شامل می‌شود.

بازاریابی مکالمه‌ای (Conversational Marketing)

بازاریابی مکالمه‌ای توانایی گفتگوی یک به یک از طریق کانال‌های مختلف و جلسات است تا با خواسته‌های مشتری درباره‌ی چگونگی خرید، زمان و مکان آن، آشنا شوید. این نوع بازاریابی از گفتگوی زنده فراتر رفته و تماس تلفنی، پیامک، پیام رسان فیسبوک، ایمیل و غیره را شامل می‌شود. در آغاز کار باید کانال‌هایی که می‌توان از طریق آن با مشتری ارتباط داشت را شناسایی کنید. چالش پیش‌رو این است که بدون کاهش سرعت پاسخگویی، قطع ارتباط یا کاهش بازدهی، در کانال‌های مختلف حضور داشته باشید. به همین دلیل می‌توانید از ابزار بازاریابی مکالمه‌ای مانند یکپارچه‌سازی صندوق ورودی، تلاش‌های خود را پرثمر کنید.

بازاریابی برند (Brand Marketing)

بازاریابی برند به معنای معرفی برند خود در کسب و کار زغال فشرده به عموم و ایجاد ارتباط حسی با مخاطب هدف از طریق روایت‌گری، خلاقیت، طنز، الهام‌بخشی است. در اینجا هدف وادار کردن مخاطب به تفکر و ایجاد بحث است تا مخاطب برند شما را به یاد داشته باشد و واکنش مثبت نشان دهد.

حال شما بگویید: هزینه مارکتینگ‌تان در طول سال میانگین چقدر است؟ کدام یک از بازاریابی‌هایی که در این مطلب گفته شد رو بیشتر استفاده می‌کنید؟ از چه مسیرهایی بیشترین فروش زغال را دارید؟ نظرات، تجربیات و پیشنهادات خود را در قسمت دیدگاه‌ها با ما به اِشتراک بگذارید.

3 دیدگاه دربارهٔ «انواع بازاریابی برای فروش زغال فشرده»

  1. وقتتون بخیر
    خیلی خوب بود، به نظر من باید توی نمایشگاه‌ها هم شرکت کرد. خیلی بازخورد داره و نتایج خوبی رو بر میگردونه.

  2. محسن میرزایی

    من چون خودم سئوکار هستم بازاریابی ویدیویی رو ترجیح میدم و اینکه این نوع بازاریابی در حال حاضر تاثیر خیلی زیادی برای مخاطب داره.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا