هزینه راه اندازی خط تولید زغال فشرده

هزینه راه‌ اندازی خط تولید زغال فشرده چقدر است؟

یکی از سوالاتی که اکثر کاربران در شبکه‌های اجتماعی و وب‌سایت گروه صنعتی ماشین سازی متحدان از ما می‌پرسند این است که هزینه راه‌ اندازی خط تولید زغال فشرده چقدر است؟، در این مطلب قصد داریم به صورت کامل و شُسته رُفته هزینه راه‌اندازی خط تولید زغال فشرده را بگوییم. (تا انتهای مطلب همراه ما باشید.)

هزینه راه‌ اندازی خط تولید زغال فشرده

بسیاری از افراد هستند با توجه به شناختی که از راه‌اندازی کارگاه تولید زغال فشرده دارند و از سوددهی آن خبر دارند؛ علاقه‌مند به تولید زغال فشرده هستند. امروزه به علت مشکلات اقتصادی و کمبود شغل‌های با سرمایه کم در کشور افراد دنبال کسب‌و‌کار با سود بالایی هستند. راه‌اندازی خط تولید زغال فشرده در کشور ما در این چند سال اخیر جزء پردرآمدترین شغل‌ها محسوب شده است. دلیل آن هم واضع است: مواد اولیه این محصول به وفور در کشور یافت می‌شود و فقط باید برای تجهیزات، نیروی انسانی، مکان و هزینه‌های اولیه‌ای داشت.

زغال فشرده چیست؟

قبل از هزینه راه‌‎ اندازی خط تولید بیایید بدانیم که زغال فشرده چیست؟ زغالی که به زغال چینی معروف است، رایج‌ترین نوع بریکت سوختی است که با گَرد و غبار چوب یا خاک اره در خط تولید زغال فشرده تولید و عرضه بازار می‌شود. زغال فشرده (دستگاه بریکت) یک بلوک فشرده از گرد و غبار زغال سنگ یا سایر مواد زیستی توده‌های قابل احتراق مانند زغال چوب، خاک اره، تراشه چوب و زغال سنگ نارس است.

فروش ویژه دستگاه ذغال فشرده

هزینه راه‌ اندازی خط تولید زغال فشرده چقدر است؟

هزینه راه‌ اندازی کارگاه تولید زغال فشرده در ایران به دلیل در دسترس بودن و فراوانی مواد اولیه برای بدست آوردن سود بیشتر بسیار مناسب است. یکی از صنعت‌هایی که در خاورمیانه در این چند سال اخیر پدید آمده نصب و راه‌اندازی دستگاه‌های خط تولید زغال فشرده می‌باشد. صنعتی جدید و نوین برای صادرات زغال به کشورهای حاشیه خلیج همیشه فارس و نیز به کشورهای اروپایی می‌باشد.

شما برای شروع این کار به اطلاعات و راهنمایی اولیه‌ای نیاز دارید که تا بتوانید این کسب و کار پرسود را راه بندازید. سرمایه اولیه این کسب و کار 500 میلیون تومان می‌باشد. در ویدیو ذیل هزینه‌های ثابت برای راه‌ اندازی خط تولید زغال فشرده را برای شما عزیزان آورده‌ایم.

بازار فروش زغال فشرده چگونه است؟

خط تولید زغال فشرده به دلیل اینکه یک صنعت جدید در کشورهای خاورمیانه محسوب می‌شود، دارای بازار خرید و فروش خوبی بوده و جزء شغل‌های پولساز در کشور می‌باشد. مواد اولیه جهت تولید زغال فشرده در ایران به وفور یافت می‌شود و به همین دلیل برای شروع راه‌ اندازی خط تولید زغال فشرده با کمبود مواد اولیه مواجه نمی‌شوید و گذشته از آن چون زغال فشرده از مواد بازیافتی تولید می‌شود، هزینه گمرکی جهت صادرات این محصول برای تولیدکنندگان تعلق نمی‌گیرد. صادرات زغال فشرده به کشورهای عربی خاورمیانه یک کار پرسود است چونکه مصرف قلیان در این کشورها زیاد است و ایران می‌تواند قطب صادرات زغال فشرده در منطقه باشد.

حتماً بخوانید: پنجمین نمایشگاه توانمندی‌های صاداراتی ایران (IRAN EXPO 2023)

بررسی هزینه‌های راه‌ اندازی خط تولید زغال فشرده

شما برای خرید دستگاه نیو توربو که بتوانید زغال فشرده تولید کنید، به 110 میلیون تومان نیاز دارید. مکان (سوله) هم که برای شروع کار نیاز دارید، حدود 50 میلیون تومان پول پیش و 10 تا 15 میلیون تومان اجاره در ماه می‌باشد. “البته این را هم در نظر داشته باشید، افرادی که در شهرستان‌ها ساکن هستند به اندازه کافی جا دارند و برای راه‌اندازی کارگاه یا اینکه هزینه اجاره یا خرید یک سوله در شهرستان کمتر از شهرها می‌باشد.”

هزینه‌هامبلغ(تومان)
اجاره سوله12.000.000
نیروی انسانی (در ابتدای کار 2 نفر)16.000.000
حق بیمه کارگر2.800.000
هزینه مصرف انرژی4.500.000
اِستهلاک دستگاه2.000.000
هزینه بسته بندی9.100.000
هزینه حمل مواد اولیه10.000.000
هزینه مواد اولیه در یک‌ماه94.224.000
هزینه‌های ثابت ماهیانه خط تولید زغال فشرده

شرایط مورد نیاز برای راه‌ اندازی خط تولید زغال فشرده

شما عزیزان برای راه‌ اندازی خط تولید زغال فشرده به این موارد زیر نیاز خواهید داشت.

  • سوله مسقف به متراژ 300 متر مکعب
  • یک انشعاب گاز برای تأمین نیاز کارگاه
  • تأمین به میزان 50 آمپر
  • 7 نیروی کار که 3 نفر برای یک دستگاه و 4 نفر با دو دستگاه اکسترودر کار کنند
  • وجود 6 عدد کوره نیمه صنعتی در سوله
  • و دیگر تجهیزات کارگاه

عوامل موثر بر هزینه‌ خط تولید زغال فشرده

راه اندازی خط تولید ذغال فشرده در گرمسار

احتمالا شما هم به عنوان یک تولیدکننده بخواهید بدانید که برای خط تولید زغال فشرده نیاز به چه میزان سرمایه اولیه دارید و چه عواملی در این مسیر وجود دارند که بر روی هزینه‌های شما تأثیرگذارند. این موارد را به خاطر بسپارید:

  1. اولین فاکتور که جزء هزینه‌های قطعی شماست و 25 درصد بودجه شما را در بر می‌گیرد، هزینه تهیه مواد اولیه زغال فشرده می‌باشد.
  2. مورد دوم هزینه نیروی کار است که 10 درصد از بودجه شما به آن اختصاص داده شده است.
  3. 25 درصد هزینه‌هایتون شامل هزینه نیروی برق می‌شود.
  4. 40 درصد بقیه هزینه‌ها نیز متغیر هستند و شامل رسیدگی و مراقبت از خط تولید زغال فشرده می‌شود.

از نتیجه‌ای که از موارد فوق می‌گیریم این است که بیشترین هزینه مربوط به رسیدگی و نگهداری دستگاه‌ها می‌باشد؛ پس بهتر است از اول کار دستگاه‌هایی را خریداری کنید که از عملکرد و کارآیی‌شان خوب باشد تا بسیاری از هزینه‌های شما در درازمدت کاهش پیدا کند.

در کارگاه تولید زغال فشرده به چه تجهیزاتی نیاز داریم؟

در یک کارگاه زغال به تجهیزات زیر برای تولید زغال فشرده نیاز هست:

  • دستگاه الک یا سرند
  • دستگاه اکسترودر نیو توربو متحدان یا فشرده‌سازی
  • دستگاه مکنده توربینی
  • دستگاه خرد کن
  • دستگاه سکّه کُن دوتیغ

حتماً ببینید: تمام دستگاه‌های مورد نیاز برای راه‌اندازی خط تولید زغال فشرده

سود خالص زغال فشرده چقدر است؟

اگر بخواهیم سود خالص زغال فشرده را محاسبه کنیم باید از پایه و اساس آغاز کرده و مانند تمام اصناف و مشاغل تمام هزینه‌های اولیه و ثانویه و جانبی را مورد محاسبه قرار بدهیم. ما باید مخارج و هزینه‌های کارگاه را بررسی کنیم، این هزینه‌ها شامل:

  • مواد اولیه برای تولید زغال فشرده
  • قطعات مصرفی در تولید
  • حقوق نیروی کار
  • هزینه‌ مصرف گاز، برق و آب
  • هزینه اجاره کارگاه
  • هزینه‌های جانبی مثل: خرید دستکش، خرید لباس کار، فراهم کردن جای خواب برای کارگر
  • و….

به طور کلی مواد اولیه برای تولید زغال فشرده از ضایعات مواد دور ریز تهیه می‌شود و در نتیجه نسبت به قیمت ضایعات سوددهی مناسبی دارد. قیمت هر کیلو از مواد اولیه میانگین 3000 تومان بوده و با احتساب تمام هزینه‌های جانبی تولید به مبلغ 60.000 تومان می‌رسد. فروش زغال فشرده با قیمت حداقل 18.500 تومان بوده که سودی حدود 3.500 تومان را در هر کیلو دارد. در یک کارگاه با فعالیت یک شیفت خط تولید زغال فشرده می‌توان روزانه 500 کیلو زغال تولید کرد که به صورت روزانه سودی حدود 1.500.000 تومان و در ماه حدود 40 الی 45 میلیون تومان به همراه خواهد داشت.

راه‌اندازی خط تولید زغال فشرده توسط ماشین‌ سازی متحدان

گروه صنعتی ماشین سازی متحدان با سابقه و تجربه خود در زمینه راه‌اندازی خط تولید زغال فشرده جز برترین مجموعه‌های تولید زغال فشرده در کشور می‌باشد. ماشین سازی متحدان علاوه بر اجرا و راه‌اندازی خط تولید زغال فشرده در زمینه مشاوره پیش از سرمایه‌گذاری و نیز در تامین مواد اولیه و آموزش تئوری و عملی خط تولید همراه شماست. برای مشاوره راه اندازی خط تولید زغال فشرده و خرید دستگاه زغال فشرده با شماره 09127648463 یا 09121085068 (آقای محمدیان) تماس بگیرید.

حال شما بگویید: در بازار امروز یا تورم اقتصادی که شاهدش هستیم، آیا راه‌اندازی خط تولید زغال فشرده کار درستی هست یا خیر؟ به نظر شما کدام خط تولید به اندازه زغال فشرده به سرمایه کمی نیاز دارد؟ نظرات، تجربیات و پیشنهادات خود را در قسمت دیدگاه‌ها با ما به اشتراک بگذارید.

29 دیدگاه دربارهٔ «هزینه راه‌ اندازی خط تولید زغال فشرده چقدر است؟»

  1. علی اصغر سیفی

    درود بر جناب مهندس حیدری، ازمطالعه مقاله و صداقت جنابعالی لذت بردم، احسنت برصداقتوشرف ومردانگی،
    من معلم بازنشسته ولی توانای انجام کارهای کشاورزی هستم، باخواندن این مطالب و اینکه در منطقه واستانی محروم هستیم اما محیط زیست بِکرومناسبی داریم که هم جنگل‌های بلوط فراوان دارد هم باغات گردو و هم باغات مرکبات! و هم هزاران هکتار زمین برنجکاری هست و آسیاب‌های صنعتی و نیمه صنعتی شلتوک کوبی هم داریم، با توجه به این شرایط محیطی که عرض کردم بفرمایید اگر بنده بخواهم در این زمینه اقدام کنم آیا میتوانم بااین پارامترها، موفق باشم یاخیر؟؟
    سپاس از پاسختون

    1. درود بر شما جناب سیفی
      اگر اینطور که میگویید، هست بله می‌توانید در این حرفه موفق باشید و نتایج خوبی را بدست آورید. اما به شرطی که آموزش بینید و با افراد خبره این تخصص مشورت کنید.

  2. مرد میهن آبادی

    فعلاً با این شرایطی که تو مملکت هست، باید بریم تخمه بشکنیم. تا اینکه بیاییم کسب‌وکاری رو راه بیندازیم.

  3. سلام و عرض وقت بخیر و تشکر بابت مطالب مفیدس که ارائه میکنید.
    سوالی که دارم اینه که تهیه زغال فشرده از ضایعات زیتون(کارخانه روغن گیری زیتون)آیا به صرفه است؟

  4. سلام خسته نباشید. چندروزه به سرم زده که این کار را راه بندازم، من از لحاظ جا و آب برق گاز همه چیزو دارم و اوکیه و مشکلی هم واسه سرمایه اولیه ندارم، من یه اخلاقی دارم که کار کم و کوچیک نمیکنم و میخام حداقل با هفت هشتا دستگاه مکانیزه کامل شروع کنم، اما اینجور که مشخصه دست خیلی زیاده و میترسم وقت و سرمایم به فنا بره، خواهشن یه لطفی بکنید و راهنماییم بکنید که این کار جواب میده یا نه حالا جدا از سختیها که همه کارها داره کلا میگم که کار آینده دار و قابل اطمینانی هست یانه، امکانات من واسه این کار حرف نداره سوله و موقعیت مکانی من خیلی عالیه واسه این کار، فقط ترس بر نگشتن سرمایم و سودش هستم. خداوکیلی هرکسی که تخصص این کار را داره یه راهنمایی به من بکنه که بدجور سر دوراهی گیر کردم چون حرکت و ریسک بزرگی میخام بکنم، اگه خورد کار میخاستم بکنم هیچ ترسی نداشتم اما کار بزرگه و پرخطر تو این مملکت که هیچ امنیت شغلی وجود نداره نمیشه الکی و بیگداربه آب زد…..

    1. وقت شما بخیر
      جناب صادقی لطف کنید تماس بگیرید هم جواب سوالاتتون داده بشه و هم اینکه بهتر راهنمایی بشوید.
      پیشنهاد هم می‌کنم قبل از تماس دیگر مقالات سایتمون در زمینه خط تولید زغال فشرده ما را وقت بگذارید و مطالعه نمایید.

  5. به نظر من بهترین زمان سرمایه گذاری الان است، خیلی‌ها میگن نمیشه یا بازار خرابه ولی من میگم نه، چون الان عرضه کمه و تقاضا زیاد. والسلام.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا